گزارش فعالیت‌های بهداشت محیط در ایام اربعین؛ از آموزش خادمین تا بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

1404/05/19
تعداد بازدید :73

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کردستان گفت: در هفته اول اربعین، معاونت بهداشتی دانشگاه با برگزاری دوره‌های آموزشی برای 663 خادم و موکب داران، انجام بیش از 1600 بازرسی از مراکز توزیع مواد غذایی و موکب‌ها و همچنین سنجش سلامت آب آشامیدنی، بر حفظ بهداشت و سلامت زائران و مردم تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، مهندس کمال ابراهیمی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به جزئیات اقدامات این معاونت در هفته اول اربعین حسینی، اظهار کرد: در این بازه زمانی، تعداد 663 نفر از خادمین و دست‌اندرکاران اماکن و مراکز مرتبط با مراسم اربعین، توسط کارشناسان مجرب بهداشت محیط دانشگاه مورد آموزش قرار گرفتند.

مهندس ابراهیمی با اشاره به حجم بالای بازرسی‌ها، اعلام کرد: 1632 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی انجام شده است.

وی همچنین از انجام 52 سنجش بار میکروبی محیط و مواد غذایی با دستگاه‌های پرتابل خبر داد و افزود: 766 کیلوگرم / لیتر از مواد غذایی که استانداردهای لازم را نداشتند، از چرخه مصرف انسانی خارج شدند.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان، در حوزه تأمین سلامت آب آشامیدنی، از انجام 1312 مورد کلرسنجی خبر داد و تصریح کرد: همچنین 222 نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی و 1577 مورد سنجش کیفی مواد غذایی با دستگاه‌های پرتابل صورت گرفته است.

مهندس ابراهیمی یادآور شد: در راستای ارتقاء آگاهی عمومی، 384 نفر از زائران و شهروندان با نکات کلیدی بهداشت محیط آموزش دیدند، علاوه بر این، 47 مورد رسیدگی به شکایات مردمی نیز در این هفته به ثبت رسیده است.

سامانه های دانشگاه