واکسیناسیون تکمیلی، گامی بلند برای ریشه‌کنی فلج اطفال در میان کودکان اتباع خارجی

1404/01/24
تعداد بازدید :158

در راستای حفظ دستاوردهای ارزشمند برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و با هدف صیانت از سلامت کودکان، دانشگاه علوم پزشکی کردستان از آغاز مرحله اول واکسیناسیون تکمیلی ویژه کودکان زیر ۵ سال اتباع خارجی ساکن در استان خبر داد. این اقدام که همزمان با سراسر کشور از روز شنبه، ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت، نویدبخش آینده‌ای سالم و عاری از فلج اطفال است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر یوسفی، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه، با اشاره به اهمیت برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال، بر لزوم حفظ دستاوردهای حاصل شده در این زمینه تاکید کرد.

وی با ابراز نگرانی از خطر ورود ویروس فلج اطفال به کشور از طریق تردد اتباع کشورهای همسایه، اجرای طرح ایمن‌سازی تکمیلی در سال ۲۰۲۵ میلادی را اقدامی حیاتی برای پیشگیری از شیوع این بیماری دانست.

دکتر جهانبخش یوسفی اعلام کرد: مرحله اول عملیات ایمن‌سازی تکمیلی در مناطق غیر گرمسیری استان کردستان، همزمان با سراسر کشور از روز شنبه ۲۳ فروردین آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت. مرحله دوم این پویش نیز از ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری اجرا خواهد شد.

وی افزود: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان کردستان، طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال ۱۴۰۴ با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر ۵ سال، به ویژه مهاجران خارجی، به صورت فعال و گسترده اجرا می‌شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه خاطرنشان ساخت: این اقدام نشان از عزم جدی این دانشگاه در راستای حفظ سلامت تمامی کودکان ساکن در استان، فارغ از ملیت آن‌ها، دارد و گامی استوار در جهت تحقق رویای جهانی عاری از فلج اطفال محسوب می‌شود. امید است با همکاری و مشارکت تمامی خانواده‌ها، این پویش با موفقیت کامل به انجام رسد و لبخند سلامتی بر لبان یکایک کودکان این سرزمین نقش ببندد.

سامانه های دانشگاه