تشریح عملکرد واحد مهندسی بهداشت محیط بیجار در شش اول سالجاری

1404/07/05
تعداد بازدید :77

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیجار؛مهندس افشین جمشیدی؛رئیس مرکزبهداشت شهرستان بیجار،از اجرای طرح گسترده نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح شهرستان خبر داد و گفت:با اشاره به اهمیت ارتقاء سطح سلامت عمومی جامعه از ابتدای سال جاری تا کنون،بازرسین بهداشت مرکز بهداشت بیجار بیش از ۳۰۶۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه،توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی انجام داده‌اند که در نتیجه آن،حدود ۵۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف‌گذشته و غیر قابل مصرف شناسایی،جمع‌آوری و معدوم‌سازی شده است.

 مهندس جمشیدی در ادامه هدف اصلی برنامه های مدون بازرسی راحفظ سلامت شهروندان، ارتقای بهداشت محیط و پیشگیری از مخاطرات غذایی عنوان کرد و گفت: همکاری بین دستگاه‌های اجرایی، نقش مهمی در ایجاد محیطی سالم‌ و ایمن‌تر دارد که در همین راستا و به منظور ارتقای سطح سلامت عمومی و صیانت از ایمنی مواد غذایی،طی بازرسی های صورت گرفته طی شش ماهه اول سالجاری توسط بازرسان بهداشت محیط،به تعداد ۷۷۱ اخطاریه بهداشتی بعلت عدم رعایت موازین بهداشتی به متصدیان صادر گردید.

جمشیدی در پایان با تاکید بر ارتقای سطح سلامت عمومی و صیانت از ایمنی مواد غذایی در جامعه گفت:امنیت غذایی یکی از اساسی‌ترین اصول در حفظ سلامت جامعه و شهروندان می باشد که بر این اساس کارشناسان با جدیت و حساسیت بالا،نظارت مستمر بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی را دنبال کرده و در برخورد با تخلفات حوزه مواد غذایی و سلامت شهروندان هیچ‌گونه اغماضی نخواهند داشت،همچنین شهروند گرامی می توانند در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی با تلفن رسیدگی به شکایات ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

#سلامت_جامعه_رسالت_ماست

سامانه های دانشگاه